Poznáme víťazov NAJ FOTO…

Jedenásty ročník súťaže o najkrajšiu fotografiu z územia miestnych akčných skupín (MAS) priniesol už opäť jedinečné zábery prezentujúcich to „naj“ zo slovenských regiónov.

Zo 157 prihlásených fotografií, ktoré súťažili v kategóriách: Naša príroda, Naši ľudia, Naše tradície, Naša budúcnosť, Naše naj, Život v našej MAS a Naše kroje, boli úspešné aj fotografie od autorky z našej MAS Mgr. Veroniky Lenzovej, ktorej „Životodárna kvapka“ získala prvé miesto v kategórii NAŠA PRÍRODA a tretie miesto získala fotografia „Najväčší dar“ v kategórii NAŠA BUDÚCNOSŤ. Srdečne blahoželáme!

Ďakujeme všetkým autorom i autorkám fantastických fotografií, že mali odvahu a chuť podeliť sa so svojimi súkromnými zábermi, vďaka čomu môžeme vidieť, aké krásne je celé naše Slovensko, aké má nádherné zákutia a úžasných ľudí. Vďaka za momentky, ktoré pripomínajú, aké poklady máme k dispozícii. Aj toto sú chvíle, ktoré pripomínajú, že život na vidieku má svoje čaro, nevypovedateľné bohatstvo….. preto stojí za to oň bojovať…

Ďakujeme všetkým, ktorí si našli čas na prezretie fotografií a na hlasovanie.

Všetkým víťazom i zúčastneným srdečne blahoželáme a želáme veľa ďalších úspechov 🙂

Vyhodnotenie nájdete na stráne Národnej siete rozvoja vidieka tu: